undeveloped

Epik neemt domeinenmarktplaats Undeveloped over

De Nederlandse domeinenmarktplaats Undeveloped.com is verkocht aan de Amerikaanse beheerder en hoster Epik.com. Dat wil op termijn zijn hoofdkantoor naar Amsterdam verhuizen om de EMEA- en Aziatische markt beter te kunnen bedienen.

Undeveloped blijft doorgaan onder eigen naam. De negen man in Amsterdam gaan nauw samenwerken met de dertig mensen in de VS. Het Amerikaanse hoofdkantoor overweegt op termijn verhuizen naar Nederland te verhuizen om zijn eigen internationale uitrol beter, dichter op de markt te kunnen begeleiden.

CEO Reza Sardeha: “We zitten in een gevestigde markt, de domeinenindustrie. Die bestaat al sinds de opkomst van het web. Het is voor een opkomend bedrijf lastig om een positie te verwerven in een gevestigde markt. Dan is het zinvol om te partneren met een gevestigde speler. Epik is een top 10 bedrijf op de Amerikaanse registrarmarkt. Het ligt voor de hand dat Undeveloped binnenkort ook registrardiensten gaat aanbieden. Dan kunnen we ook domeinnamen gaan verhuren. Bedrijven die een bepaalde domeinnaam willen, hoeven er dan niet een groot vast bedrag voor te betalen maar kunnen het per maand gaan huren. Wij houden het eigendom dan.”

Bron: Undeveloped en Emerce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *