delaware

Delaware Consulting wordt delaware en kiest nieuwe domeinnaamextensie

Delaware Consulting verandert zijn naam in delaware, met een klein d. Het bedrijf kiest ook voor een nieuwe domeinnaamextensie. delaware telt meer dan 1.500 werknemers, gespreid over 26 kantoren in 13 landen. Het helpt organisaties hun IT, financiën, communicatie- en HR-domeinen te transformeren, van praktische implementaties van nieuwe technologieën tot strategische denkoefeningen op hoog niveau en het veranderen van merk-identiteit

Nieuwe naam

Peter Oyserman, managing director bij delaware, licht de naamsverandering graag toe: “Toen we 15 jaar geleden begonnen, wilden we duidelijk maken dat we ook consultancy aanboden naast onze IT-expertise. Maar niet alleen is onze merknaam sterker geworden, we zijn nu echt een globaal bedrijf geworden, ook de diepte en breedte van onze diensten is gevoelig groter geworden. De keuze voor een kleine d is een minimalistische toets die in het verlengde ligt van onze principes rond agile denken en handelen, maar het is ook precies en relevant.”

Keuze voor domeinnaamextensie .pro

De domeinnaam van de firma is nu www.delaware.pro.

Peter Oyserman: “.pro is een relatief recente optie als domeinnaam. De domeinextensie is enkel beschikbaar voor certified professionals. Dit weerspiegelt ons professionalisme en toont aan dat we met ons merk iets willen zeggen over onze expertise.”

De domeinnaam www.delaware.com is momenteel is handen van The Delaware Company House LLC, een Amerikaans bedrijf gevestigd in Delaware. Of het Belgische delaware een poging deed om deze domeinnaam te verkrijgen, is op dit moment niet geweten.

Bron: delaware

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *